Bine ați venit pe blogul Avenor College!
29 May
2019

Ce au în comun invențiile, muzica, natura, moda, ospitalitatea și turismul? La Avenor Summer Expeditions, fiecare reprezintă o temă pe care copiii o vor explora timp de o săptămână prin activități care-i vor stimula să cerceteze, să ia decizii și să aibă inițiativă, să găsească soluții, dar și să se auto-evalueze și să se adapteze la schimbare.

15 Apr
2019

Cum își imagina viitorul în copilărie, ce l-a motivat să devină jucător de tenis, cum ar descrie experiența de antrenor în doar 3 cuvinte sau de ce a ales să investească într-o școală? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care le-au adresat elevii Avenor College într-o întâlnire cu Florin Segărceanu, unul dintre fondatorii Avenor College și în prezent căpitan al echipei de Fed Cup a României.

11 Apr
2019

Andrew Sutton, Coordonatorul Liceului Internațional Avenor, explică în interviul de mai jos cât de importante sunt materiile studiate la A Level și toți pașii de urmat pentru a face cele mai bune alegeri.

01 Apr
2019

Am realizat un studiu prin care ne-am propus să aflăm ce cred părinții din România despre meseriile viitorului, respectiv despre cât de bine îi pregătește școala pe elevi pentru construirea unei viitoare cariere.

05 Feb
2019

Eva, elevă în clasa a 8-a și bursier Avenor College, are în palmares premii la diferite competiții sportive și multe activități caritabile prin care își dorește să transmită colegilor cultura bunătății. Vă invităm să aflați mai multe despre ea.

1 2 3 32