Ultimele locuri disponibile la grădiniță, școală și liceu pentru anul școlar următor!

Grădinița

Grădinița Avenor este acreditată de Ministerul Educației din România și de Department for Education (DfE) din Marea Britanie, prin intermediul British School Overseas. Grădiniţa Avenor este o grădiniţă cu predare în limba engleză unde se implementează curriculumul britanic Early Years Foundation Stage și Statutory Framework pentru grupele de Year 1.

Grădinița Avenor are două sedii – unul în campusul nostru din Greenfield, Băneasa și unul în centrul orașului, lângă Arcul de Triumf.

Grădinița
în cifre

114

COPII

20

PROFESORI

29

DE CLUBURI

29

DE CLUBURI

Grădinița Avenor Greenfield

Începând cu luna septembrie 2023, Campusul Avenor din Greenfield se deschide pentru cei mai mici Avenorieni. 

În spații special amenajate pentru ei, copiii cu vârsta între 3 și 6 ani se vor bucura de avantajele unui campus  gândit cu grijă pentru cele mai mici detalii, astfel încât să ofere elevilor din toate ciclurile educaționale un spațiu modern și sigur de învățare.

Aici, vom continua experiența de 20 de ani a Grădiniței Avenor de a oferi educație timpurie de excepție, la standarde internaționale, conform curriculum-ului britanic cu predare în limba engleză. 

Grădinița Avenor Cașin

Grădinița Avenor din zona Arcul de Triumf este locul unde în fiecare zi, peste 100 de copii cu vârste între 2 și 6 ani învață și explorează.

Urmând programa britanică pentru educație timpurie, profesorii se dedică predării într-un mediu cu niveluri ridicate de independență și implicare.

Într-o vilă spațioasă, amenajată special pentru nevoile copiilor de grădiniță, continuăm an de an să le oferim mediul în care pot învăța prin joc și se pot exprima folosind limba engleză într-un mod natural.

Pentru a programa o vizită, vă rugăm să scrieți un email la

Curriculum

Curriculum-ul grădiniței Avenor promovează învățarea prin joacă și experimentare și aplică programa britanică pentru educație timpurie, Early Years Foundation Stage (EYFS), pentru copii cu vârste de la 2 la 6 ani.

Cele 4 principii care modelează practica educațională în grădiniță sunt:

  • Fiecare copil este unic, învață constant și poate fi flexibil, capabil și încrezător în forțele proprii.
  • Copiii învață să fie puternici și independenți prin relații pozitive cu cei din jur.
  • Copiii învață și se dezvoltă armonios în medii ofertante, în care experiențele lor răspund nevoilor individuale și unde există un puternic parteneriat între educatori și părinți.
  • Copiii învață și se dezvoltă în moduri diferite și în ritmuri diferite.

Experiențe de învățare

Învățare în afara clasei

Programul ‘Learning Outside the Classroom’ (LOTC) începe de la o vârstă fragedă. Profesorii planifică excursii adecvate vârstei care sunt conectate cu temele curriculare (Muzeul de Artă, Fabrica de Hârtie, Grădina Zoologică, Grădina Japoneză etc.), activități co-curriculare și …

Vezi mai mult >

Învățarea inițiată de copil

Copiii se implică foarte mult și se simt foarte bine atunci când au autonomie. În consecință, îi încurajăm să se implice în activități pe care le inițiază ei și recunoaștem și respectăm scopul activității alese de copii.

La grădinița Avenor păstrăm un echilibru î…

Vezi mai mult >

Abordare centrată pe nevoile copilului

Apreciem unicitatea fiecărui copil. Înțelegem și respectăm ceea ce aduce fiecare copil în ceea ce privește propria cultură, limbă, tip de familie, credințe, precum și gradul lui de cunoaștere. Ne acordăm timp pentru a ne cunoaște cu fiecare copil și familie, pentru a răspunde astf…

Vezi mai mult >

Cluburi

Oferta noastră de activități co-curriculare este bogată și variată. Fiecare familie are ocazia de a-și proiecta propria experiență co-curriculară atât pe baza intereselor exprimate de copiii lor, cât și a nevoilor de dezvoltare identificate de către profesori.

O parte dintre cluburile oferite sunt specializate, prin prisma colaborărilor cu parteneri externi, oferind astfel oportunitatea copiilor de a obține și performanțe prin participarea la diverse competiții, precum concursuri de șah și karate.

Create ca extinderi ale activităților curriculare, cluburile grădiniței Avenor acoperă toate ariile de învățare specifice curriculumului britanic:

Matematică

Pe copiii care sunt fascinați de numere, tipare și algoritmi, cluburile de matematică îi pot ajuta să înțeleagă utilizarea matematicii în viața de zi cu zi, transportându-i într-un tărâm…
Vezi mai mult >

Dezvoltare Personală, Socială și Emoțională