Vizitează
Campusul Avenor

 Campusul Avenor, amplasat pe o suprafață de 8.000 m2 la marginea Pădurii Băneasa, este gândit cu grijă pentru cele mai mici detalii astfel încât să ofere elevilor din toate ciclurile educaționale cel mai bun, mai modern și mai sigur spațiu de învățare și în același timp să permită desfășurarea de activități de socializare pentru întreaga comunitate.

Grădinița Avenor beneficiază de un spațiu dedicat în centrul orașului, într-o vilă spațioasă.

Vă așteptăm cu drag într-o vizită pentru a vedea școala în acțiune și oportunitățile pe care le creăm pentru elevii noștri în campus.

În cazul în care nu găsiți o dată convenabilă în calendar, vă rugăm să scrieți un mail la admissions@avenor.ro pentru a programa o vizită în campus.

Avenor College – str. Drumul Pădurea Pustnicu, nr. 125A, București, cod poștal 014042

Reguli de siguranță pentru vizitarea Campusului Avenor

Grija față de comunitatea noastră este o prioritate la Avenor. Respectarea cu strictețe a tuturor normelor de siguranță ne-a permis să asigurăm învățarea în cele mai bune condiții pentru elevii noștri. 

Accesul în campusul Avenor este permis doar persoanelor care prezintă:

Masca este obligatorie în toate spațiile școlii

Vizite la Grădinița Avenor

Vă invităm să vizitați și grădinița noastră aflată pe strada Aalexandru Constantinescu nr 65. Dacă doriți să programați o vizită acolo, vă rugăm să scrieți un email la
admissions_nursery@avenor.ro