Vizitează
Campusul Avenor

Campusul Avenor, amplasat pe o suprafață de 8.000 m2 la marginea Pădurii Băneasa, este gândit cu grijă pentru cele mai mici detalii astfel încât să ofere elevilor din toate ciclurile educaționale – Grădiniță, Primar, Gimnaziu și Liceu  – cel mai bun, mai modern și mai sigur spațiu de învățare și în același timp să permită desfășurarea de activități de socializare pentru întreaga comunitate.

Vă așteptăm cu drag într-o vizită pentru a vedea școala în acțiune și oportunitățile pe care le creăm pentru elevii noștri în campus.

Cel de al doilea sediu al Avenor College este în centrul orașului, aproape de Arcul de Triumf, într-o clădire istorică, o vilă spațioasă în care funcționează Grădinița Avenor.

Vă invităm să vă programați la un tur!

Vizitează Campusul Avenor din Greenfield
Grădiniță, Școală și Liceu

Vă așteptăm cu drag într-o vizită pentru a vedea școala în acțiune și oportunitățile pe care le creăm pentru elevii noștri în campus.

Avenor College – str. Drumul Pădurea Pustnicu, nr. 125A, București, cod poștal 014042

Reguli de siguranță pentru vizitarea Campusului Avenor

Grija față de comunitatea noastră este o prioritate la Avenor. Respectarea cu strictețe a tuturor normelor de siguranță ne-a permis să asigurăm învățarea în cele mai bune condiții pentru elevii noștri. 

Accesul în campusul Avenor este permis doar persoanelor care prezintă:

Masca este obligatorie în toate spațiile școlii

Vizitează Grădinița Avenor - sediul Cașin

Vă invităm să vizitați și grădinița noastră aflată pe strada Alexandru Constantinescu nr. 65. Dacă doriți să programați o vizită acolo, vă rugăm să scrieți un email la

admissions_nursery@avenor.ro

Avenor Nursery Cașin – str. Alexandru Constantinescu nr. 65, București, cod poștal 011472