Anda Costache

Psiholog/ Consilier școlar
Diriginte clasa a 7-a delta

Am absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti. Am continuat cu un master în Terapie şi Recuperare la aceeaşi facultate şi în paralel cu studiile universitare am finalizat un program de formare în psihoterapie experienţială, centrat pe terapia copilului şi a familiei. În prezent sunt psihoterapeut autonom, membru în Colegiul Psihologilor din România.

Din 2007 până în prezent, am dobândit experienţă în consilierea școlară şi în consilierea psihologică a familiei, lucrând în mod constant în şcoală cu copii cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, cu familiile acestora şi colaborând cu diverse fundaţii şi ONG-uri în calitate de psiholog.

M-am alăturat echipei Avenor în anul 2012. În această perioadă a fost foarte important pentru mine să construiesc o relaţie cu copiii, cu părinţii şi cu colegii care să încurajeze şi să susţină dezvoltarea personală.

În acest an, îmi propun să continuăm împreună exerciţiul libertăţii şi al inteligenţei creatoare în rezolvarea problemelor de viaţă, cultivarea atitudinilor de sprijin, toleranţă şi empatie.