Andreea Mihai

Profesor de Matematică

Mi-a plăcut matematica de când eram mică. Am fost întotdeauna fascinată fie că a fost vorba despre un puzzle, un joc, o formulă, o ecuație sau o problemă imposibil de rezolvat. Sunt foarte recunoscătoare că pot face ceea ce îmi place cel mai mult. 

În 2008 am absolvit Academia de Studii Economice, urmată de un Master în Comunicare în Afaceri și imediat după disertație, viața m-a dus în Marea Britanie unde am petrecut 12 ani. După ce am lucrat în domeniul bancar și imobiliar la Londra, în 2016 am decis să fac ceea ce am visat mereu: să aplic cunoștințele mele de matematică și să devin profesor.

În 2017 am reușit să obțin statutul de profesor calificat și după aceea am predat matematică timp de 5 ani într-o școală gimnazială din sud-estul Londrei. Aici am descoperit că predarea este ceea ce mi-aș dori să fac pentru tot restul vieții, deoarece iubesc matematica și iubesc copiii pe care le simt ca pe o potrivire perfectă.  

Cât timp am fost profesor la Londra, am descoperit și am aplicat numeroase metode de predare moderne și inovatoare, care i-au făcut pe elevii mei să iubească materia pe care o predau.

Și cum viața te surprinde mereu, în 2022 am decis să mă întorc în propria mea țară și să aplic ceea ce am învățat și ceea ce știu cel mai bine, așa că aștept cu nerăbdare să încep un drum lung și frumos la Avenor, care, din prima clipă, mi s-a părut că este ceea ce caut.