Raluca Roșu

Profesor învățământ primar clasa 1 alfa

Curiozitatea vie, imaginea unui zâmbet larg și a unor ochi mari atunci când apare bucuria și plăcerea unei descoperiri ori înțelegerea unui lucru, candoarea, explozia de energie – iată câteva dintre aspectele pe care le admir la orice copil.

În 1996, după cinci ani de studiu, am absolvit Liceul Pedagogic „Andrei Mureșianu” din Brașov. Am devenit învățătoare și am îndrumat primii copii, la o școală de stat.

Consider că noi toți suntem în permanență pe un drum al devenirii. Așadar, la scurt timp, am ales să urmez studiile economice în București. Am absolvit Facultatea de Studii Economice în Limbi Străine în 2001, am obținut Certificatul de acordare a Definitivării în Învățământ un an mai târziu, iar după aceea am lucrat în diferite companii. Întreaga experiență profesională mi-a permis să învăț, să cunosc și să înțeleg diferite aspecte la care, probabil, nu aș fi avut altfel acces.

În ultimii șase ani mi-am dedicat energia îndrumării copiilor, inclusiv ca profesor în cadrul unor școli private. Iată, mi-am zis, a venit momentul ca eu să contribui la formarea generațiilor mai tinere.

Cred că învățarea durează toată viața și consider că mai am multe lucruri de învățat, inclusiv de la copii. Am ales să vin la Avenor pentru a-mi aduce contribuția și a învăța alături de o echipă pasionată de profesioniști.