Ana Popescu

Profesor învățământ primar clasa 1 delta

În 2002, am absolvit Facultatea de Filologie din București, cu un master în limba și literatura engleză. Mai târziu, în 2005, am urmat programul de master al Universității SNSPA „Studii Administrative Europene”. Anul acesta am absolvit „Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar”

Am început să predau limba engleză într-o școală primară din București când eram încă la facultate și am continuat să predau la Liceul „I. N Socolescu”, până când am decis să-mi schimb cariera și m-am angajat într-o multinațională, ca parte a echipei de suport pentru afaceri. Apoi, am trăit o perioadă în SUA, unde am avut ocazia să iau contact cu sistemului educațional american, care mi s-a părut foarte interesant și inovator.

Odată ce am devenit mamă și mi-am dat seama cât de importanți sunt primii ani din viața copiilor mei, m-am dedicat total să îi cresc cu maximă responsabilitate și dăruire. De atunci mi-am dat seama că ceea ce ne definește ca oameni începe în primii ani de viață și de aceea am ales să fiu profesor formator la centrul educațional FasTracKids București.

Am aflat că există o modalitate diferită de a-i învăța pe copii, implicându-i în modul în care ei învață natural. M-am concentrat mai mult pe copiii mici, deoarece copilăria timpurie este cea mai critică perioadă pentru dezvoltarea abilităților de învățare și gândire, precum și a inteligenței emoționale și sociale. Consider că toți copiii merită să aibă posibilitatea de a-și atinge potențialul pentru un viitor de succes.

Și iată-mă acum, după ce am lucrat timp de 5 ani ca educatoare la grădinița Avenor, predând pentru toate categoriile de vârstă, la începutul unei noi călătorii: învățătoare la clasa Pregătitoare la Avenor College. Sunt mândră și onorată să fac parte din echipa extinsă Avenor, o echipă formată din oameni profesioniști și binevoitori, care tratează educația cu responsabilitate și sinceritate și dau tot ce au mai bun pentru elevii lor.