Georgiana Socoliu

Deputy Head of Secondary
Profesor de Istorie
Diriginte clasa 10 Omega

Fiecare viață are o poveste. De aceea, încă de mică am fost fascinată de oameni și de trecutul lor.

Pasiunea pentru cultura și civilizația omenirii s-a concretizat prin studiul aprofundat al istoriei și filosofiei la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Câțiva ani mai târziu, am urmat cursurile de master „Diplomație și istorie politică” la Facultatea de Istorie din București.

Decizia de a deveni profesor am luat-o devreme, chiar din clasa a 6-a, impresionată de orele dirigintei mele.

Mi-am început cariera într-o școală gimnazială din Galați, apoi la un colegiu național. După patru ani, mutarea mea în București a coincis și cu migrarea din sistemul de stat spre cel privat, unde am luat contact cu un sistem de educație internațional. Explorând noi metode de predare și evaluare, adaptându-le în același timp și la sistemul național, am reușit să particip împreună cu elevii mei la numeroase concursuri cu tematică istorică, obținând rezultate foarte bune în competiții la nivel local și național.

Compasiunea pentru oameni m-a făcut să-mi îndrept atenția și spre nevoile lor. De aceea, prin parteneriatele încheiate cu fundații și asociații, m-am implicat în campanii umanitare.

Interacțiunea cu copiii, cu ideile și preocupările lor, m-au făcut să iubesc această meserie și să o practic cu drag.

M-am alăturat cu entuziasm echipei Avenor College, unde am întâlnit oameni deschiși, inspirați și preocupați de calitatea educației, dar și de promovarea valorilor.

Au fost ani plini de provocări și reușite, ne-am implicat în conturarea și organizarea unor proiecte noi și de mare amploare. Sunt mândră de rezultatele obținute de elevii noștri îndrumați de profesori dedicați și creativi. Ne-am bucurat de reușite excelente care ne plasează în topul școlilor de prestigiu, dovadă a faptului că suntem o echipă care își face meseria cu pasiune și profesionalism.

Îmi doresc pentru viitorul an școlar să trăim cu bucurie, să ne lăsăm fascinați de cunoaștere, să fim inventivi și autentici, entuziaști și îndrăzneți.