Ioana Gafencu

Profesor de Muzică

Mă numesc Ioana Andreea Gafencu, am 34 de ani, sunt mândra mămică a unei fetiţe de 10 ani şi pot spune cu mâna pe inima că iubesc muzică. Am început studiul pianului la vârstă de 5 ani, urmând cursurile Școlii de Muzică şi Arte nr.3 din Bucureşti, apoi ale Liceului de Muzică “George Enescu”, finalizând cu absolvirea Universităţii Naţionale de Muzică la secţia Pian – în cadrul Facultăţii de Interpretare Muzicală.

Alături de minunații mei profesori am participat şi am obţinut premii atât la concursuri naţionale cât şi internaţionale, am susţinut recitaluri în instituţii cunoscute din ţară şi m-am dezvoltat ca pedagog și muzician. Experienţa mea ca professor a împlinit 12 ani şi simt că întotdeauna este loc de mai bine.

Am participat la cursuri de perfecţionare în pedagogie muzicală şi curiculum britanic la Londra şi Manchester UK.Consider că fiecare elev este talentat şi are toată informaţia necesară în interiorul sau, iar profesorul trebuie doar să ştie să folosească mijloacele potrivite pentru a scoate la suprafaţă această informaţie pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.