Ionel Vodă

Sports & PE Curriculum Leader
Profesor de Educație Fizică și Sport

Am absolvit în anul 2004 cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Spiru Haret” din București. În anul 2006 am finalizat cursurile de Masterat în „Managementul activităților sportive”.

În anul 2005 mi-am început cariera ca profesor la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu“ din Oltenița și am continuat, în perioada 2010 – 2011, la Școala Spectrum din București. În acest timp am obținut definitivatul și gradul II.

Au trecut deja opt ani de când m-am alăturat echipei Avenor College cu dorința de a-i ajuta pe copii să înțeleagă importanța formării obișnuinței de a practica exerciții fizice în mod independent. Consider că pe lângă activitățile sportive, rolul unui profesor de educație fizică este foarte important în educarea atitudinilor, convingerilor și sentimentelor morale (fair-play, respect, colaborare, prietenie).

În urmă cu cinci ani, am acceptat provocarea de a fi „curriculum leader” în cadrul echipei Avenor, formată din profesori de sport dedicaţi şi responsabili, și vom continua să călăuzim zi de zi paşii elevilor noştri spre performanţă în toate domeniile.