Irina Zamfir

Lider de Curriculum EPA
Profesor de arte

Fac parte din colectivul Avenor College și mă simt foarte norocoasă că am ocazia să cresc profesional într-un mediu pozitiv și progresiv. Mi-am început activitatea profesională la Avenor cu 8 ani în urmă, în grădinița, iar de 4 ani descopar noi provocări în cadrul școlii. Cred cu tărie că nevoile fiecărui copil în parte trebuie ascultate pentru a da fiecăruia dintre ei ocazia de a se dezvolta într-un mod unic.

Am absolvit Universitatea de Arte – București și am obținut un master în Strategii Creative în cadrul aceleiași universități. Cred că pregatirea mea academică îmi oferă baza informațională necesară lucrului cu copiii. Cei 4 ani petrecuți în gradiniță îmi conferă o bună înțelegere a curiculei britanice iar certificatele pedagogice obținute în timpul studiilor universitare mă fac să privesc cu încredere către curricula romanească.

Dețin experiență solidă în design, am fost inițiatorul multor programe artistice în decursul timpului, am avut proicete artistice personale și sunt în permanent în contact cu sfera artistică romanească și internațională. De asemenea, cei 3 ani de experiență în lucrul cu tinerii cu dizabilitați, în calitate de coordinator de program și artist visual, m-au ajutat să-mi dezvolt și diversific abilitațile de predare. Am inițiat și m-am bucurat de reușita unui program de art-therapy care încă oferă asistență educațională cazurilor sociale, prevenind abandonul școlar.

La Avenor suntem cu toții elevi și profesori în aceeași măsură, de aceea cred cu tărie că anul acesta școlar va fi unul al relațiilor frumoase, îi vom ghida pe elevi pe drumurile alese și îi vom ajuta să-și construiască viitorul creativ.