Olivia Robinson

Profesor de Drama și Limba Engleză

Am absolvit cu „First Class Honours” în 1996 și mi-am început cariera didactică în școlile primare. Am condus apoi departamente de limbă engleză în școli private de prestigiu din Kenya și Mexic. Dețin un Masterat de la Universitatea Brunel și un Doctorat în sociologie de la University College London.

Am fost director adjunct al unei școli gimnaziale londoneze în 2002, unde am dezvoltat programa pentru liceu, am susținut traininguri pentru toți angajații, am coordonat șefi de departamente, am dezvoltat politici de incluziune pentru a gestiona comportamentul elevilor și am introdus proceduri pentru colectarea și analiza datelor despre progresul academic, astfel încât toți elevii să poată beneficia de învățare personalizată.

Am venit la București în 2015 pentru a înființa propriul meu centru de cursuri de limba engleză. Coordonez în continuare acest centru, alături de partenerul meu de afaceri, și am avut de-a lungul timpului peste 280 de cursanți (care au beneficiat de cursuri pe teme diverse, de la conversație, la limbaj specializat pentru business, contabilitate, examinări TOEFL și Cambridge) și am stabilit parteneriate cu Ambasada Suediei , Arhiva Națională a României și mai multe companii din București.

Mi-a făcut plăcere să predau fiecăruia dintre grupurile de elevi de la Avenor, în special claselor mele actuale de Studii teatrale și Limba engleză la iGCSE and A-level. Cele mai mari satisfacții mi le-a adus însă rolul meu de „Lead Teacher Developer”, prin care coordonez procesul de îmbunătățire a calității predării la Avenor, prin îndrumarea profesorilor pentru a asigura progresul academic pentru toți elevii din clasele lor.

În timpul liber, mă bucur de teatrul de amatori, am dirijat coruri, dețin centura verde la Tae Kwon Do și pregătesc publicarea unui roman polițist.