Salih Gokcel

Profesor de Informatică și ICT

Predarea nu a fost prima opțiune de carieră dar, după ce am acceptat provocarea de a deveni profesor, am ajuns să iubesc ceea ce fac. După ce am lucrat în multe domenii diferite, am descoperit că predarea este calea cea mai nobilă și cea mai plină de satisfacții.

Studiile mele sunt în Computer Science și Business Administration și mi-am finalizat educația formală cu o diplomă de master în Securitate Cibernetică. De asemenea, dețin și o diploma Certified Google Educator.

Cariera mea didactică a început la Avenor College în 2018, ca profesor de Informatică cu jumătate de normă. De atunci, în timp, am devenit foarte interesat de predarea designului și a tehnologiei. În prezent, predau Informatică și Design & Technology și susțin un club de Robotică pentru elevii interesați de acest subiect. De asemenea, sunt diriginte la clasa a 12 a.

Îmi face plăcere să îmi petrec timpul liber în natură și sunt pasionat de sport. De asemenea, una dintre pasiunile mele dintotdeauna este  Lego și nu ratez nicio ocazie de a construi mașini unice folosind piesele de Lego.

Sunt sigur că acest an va fi unul foarte bun, cu multe realizări și momente memorabile alături de elevii mei și aștept cu nerăbdare să trecem împreună prin această  experiență.

Doresc să închei prin a ura colegilor și elevilor mei mult succes în noul an școlar la Avenor College.