Group 2495

Summer School

Urmează-ți pasiunile și peste vară

5 – 16 iulie

Bucură-te de un joc al minții
Urmează-ți pasiunea pentru robotica
Profesorii te vor ghida individual
Descoperă cum funcționează electronicele
Invață cum funcționează o imprimantă 3D
Crează proiecte stințifice extraordinare
Crează artă prin tehnici diferite
Învață limbajul de programare

Summer School

Urmează-ți pasiunile și peste vară

July 5th – 16th

Explorează-ți talentele și descoperă noi pasiuni!

La Școala de vară, elevii își vor putea crea propriul orar în funcție de pasiunile și interesele lor.

De la dezvoltarea abilităților artistice precum pictura sau actoria până la îmbunătățirea gândirii logice prin ateliere de robotică sau știință: toate acestea fac parte din procesul de explorare al școlii de vară.

Ești gata să transformi pasiunea ta într-un scop? Lasă-te ghidat de entuziasm și vino să colecționezi experiențe inedite!

Alege programul potrivit pentru copilul tău:

Gimnaziu Liceu

Programul pentru elevii claselor de gimnaziu

Cursul 1

9:00 - 10:30

Arte

SAU

Cursul 1

9:00 - 10:30

Entrepreneurship Play Days

Cursul 2

10:30 - 12:00

Robotică clasele 5-6

SAU

Cursul 2

10:30 - 12:00

Robotică clasele 7-8

12:00 - 13:00

Pauză de prânz

Cursul 3

13:00 - 14:30

Performance and acting

Cursul 4

14:30 - 16:00

Șah

Programul pentru elevii claselor de liceu

Cursul 1

9:00 - 10:30

Știință

Cursul 2

10:30 - 12:00

Python Nivelul 1

SAU

Cursul 2

10:30 - 12:00

Știință

12:00 - 13:00

Pauză de prânz

Cursul 3

13:00 - 14:30

Crearea aplicațiilor Python

SAU

Cursul 3

13:00 - 14:30

Știință

Cursul 4

14:30 - 16:00

Python Nivelul 2

OR

Cursul 4

14:30 - 16:00

Acting class by LADMA

Unde ne găsești?

Cum să te înscrii la Școala de Vară

Un click pe buton și ești gata să-ți conturezi cea mai captivantă poveste de vară!

Poți alege unul sau mai multe cursuri (maximum 4 cursuri / zi). Costurile pot varia în funcție de tipul cursului. Vă rugăm să verificați formularul de înregistrare.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați: madalina.badea@avenor.ro.

Cum să te înscrii la Școala de Vară

Un click pe buton și ești gata să-ți conturezi cea mai captivantă poveste de vară! Poți alege unul sau mai multe cursuri (maximum 4 cursuri / zi). Costurile pot varia în funcție de tipul cursului. Vă rugăm să verificați formularul de înregistrare. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați: boyana.dragomir@avenor.ro.

Mai multe detalii despre cursuri

Școala de vară înseamnă o gamă largă de activități, programate pe o perioadă de 2 săptămâni, zilnic. Fiecare curs va dura 90 de minute, iar obiectivul va fi de a ghida participanții în exploatarea talentelor și extinderea orizonturilor imaginației.

Arte (clasele 5-8)

Tinerii artiști vor avea ocazia să experimenteze tehnici variate de pictură și vor afla mai multe despre secretele pictorilor celebri din lume. Colajul, grafica, pictura pe pânză sau pe țesături sunt doar câteva exemple de tehnici care vor transforma cursurile din studioul de arte în momente fascinante.

Robotică (clasele 5-6)

Acesta este un curs care integrează mai multe discipline școlare, precum chimie, fizică, matematică, biologie etc. În timpul sesiunilor, participanții vor putea să-și îmbunătățească gândirea logică și să ia parte la experimente interesante. Atât munca individuală, cât și cea în echipă vor duce la idei și proiecte extraordinare.

Robotică (clasele 7-8)

Cursul le va oferi elevilor posibilitatea de a dobândi experiență practică despre modul în care se construiesc circuitele electronice și cum se face programarea aplicată pe Arduino. Pe parcursul orelor de robotică, elevii vor avea, de asemenea, acces la o imprimantă 3D și vor învăța cum să proiecteze și să tipărească piese / obiecte 3D.

LAMDA Performance and acting

LAMDA este Academia de Muzică și Artă Teatrală din Londra. Misiunea LAMDA este de a îmbunătăți standardele în comunicare, de a promova literatura și de a sprijini dezvoltarea creativă, intelectuală și socială. Elevii vor fi provocați să memoreze și să reproducă informații, să creeze și să susțină argumente, să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire în public.

Șah (clasele 5-8)

Bine ați venit în lumea palpitantă a șahului! Elevii vor învăța să identifice corect combinațiile de piese de șah pentru a se declara câștigători la sfârșitul jocurilor. În funcție de nivelul lor, fiecare elev va beneficia de instrucțiuni diferențiate din partea profesorului.

Entrepreneurship Play Days (clasele 5-8)

În timpul sesiunilor de antreprenoriat, elevii vor fi îndrumați să dezvolte o gândire axată pe creștere, să descopere puterea de a lucra în echipe care vine cu rezistență, flexibilitate și comunicare eficientă. De asemenea, vor fi dezvăluite multe dintre secretele managementului de proiect: stabilirea obiectivelor SMART, planificarea în avans, găsirea de soluții inovatoare și creative.

Mai multe detalii despre cursuri

Va exista o gamă largă de activități, programate pe o perioadă de 2 săptămâni, zilnic. Fiecare curs va dura 90 de minute, iar obiectivul va fi de a ghida participanții în exploatarea talentelor și extinderea orizonturilor imaginației.

Acting class by LADMA (clasele 9-12)

LAMDA este Academia de Muzică și Artă Teatrală din Londra. În timpul acestui curs, elevii vor avea ocazia de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și încrederea de sine prin exerciții de interpretare a unor texte și îmbunătățirea clarității și dicției în vorbire.

Știință (clasele 9-12)

Înțelegerea științei necesită dezvoltarea unui mod de gândire mai abstract, dar are și avantajul unor activități practice interesante și de-a dreptul antrenante. Acest program îi va provoca pe studenți să dezvolte proiecte de cercetare împreună cu alți tineri oameni de știință. Pregătește-te să creezi conexiuni între provocări reale și teorie!

Python Nivelul 1 (clasele 9 și 12)

Acest curs își propune să îi învețe pe tinerii Avenorieni elementele de bază ale programării, folosind Python. Vom acoperi elementele de bază ale modului în care se construiește un program dintr-o serie de instrucțiuni simple în Python. Cursul nu are condiții prealabile și implică doar matematică simplă.

Python Nivelul 2 (clasele 9-12)

Acest curs își propune să-i învețe pe tinerii Avenorieni gândirea computațională și intermediarul programării folosind Python. Cursul are condiții prealabile: candidații trebuie să fie familiarizați cu instalarea Python, folosirea de variabile, structuri de decizie, iterație.

Crearea aplicațiilor Python (clasele 9-12)

Acest curs își propune să îi învețe pe tinerii Avenorieni elementele fundamentale ale dezvoltării aplicațiilor GUI folosind Python cu Tkinter. Ei vor crea mai multe aplicații minunate. Cursul are condiții prealabile: candidații trebuie să fie familiarizați cu instalarea Python, folosirea de variabile, structuri de decizie, iterație.