Vizitează campusul

Ce vei găsi la Avenor?

Campusul Avenor, amplasat pe o suprafață de 8.000 m2 la marginea Pădurii Băneasa, este gândit cu grijă pentru cele mai mici detalii astfel încât să ofere elevilor din toate ciclurile educaționale – Grădiniță, Primar, Gimnaziu și Liceu – cel mai bun, mai modern și mai sigur spațiu de învățare, și în același timp să permită desfășurarea de activități de socializare pentru întreaga comunitate.

Vă așteptăm cu drag într-o vizită pentru a vedea școala în acțiune și oportunitățile pe care le creăm pentru elevii noștri în campus.

Cel de al doilea sediu al Avenor College este în centrul orașului, aproape de Arcul de Triumf, într-o clădire istorică, o vilă spațioasă în care funcționează Grădinița Avenor.

Vă așteptăm în vizită!

Descoperă Campusul

Campusul Avenor s-a dezvoltat treptat, în mod durabil, astfel încât să încurajeze evoluția elevilor, dar și creativitatea profesorilor, oferind diverse contexte pentru dezvoltare. De la resursele educaționale și sălile de clasă moderne la spațiile exterioare generoase, până la pădurea din apropiere și angajamentul nostru pentru sustenabilitatea materială, ne asigurăm că oferim toate condițiile pentru ca fiecare elev să își atingă potențialul maxim.

Siguranța și Securitatea în Campus

Avenor College oferă un mediu de învățare sigur pentru toți membrii comunității. Campusul are un perimetru complet închis, iar accesul în campus al elevilor și al personalului este posibil numai pe baza cardului de acces care conține un cod QR individual.

Părinții și vizitatorii care vin în campus primesc la intrare legitimații cu șnururi colorate, care le permit elevilor să îi recunoască atunci când îi întâlnesc în școală.

Pentru o înțelegere mai bună a sistemului de acces în Avenor, vă invităm să vedeți acest video.

La Avenor avem grijă de sănătatea și bunăstarea elevilor noștri. Asistentele noastre medicale calificate sunt în campus în fiecare zi, pe durata programului școlar.

Rolul lor este de a face triajul zilnic, de a oferi sprijin și îngrijire medicală în cazul unor afecțiuni medicale.

Un campus special conceput pentru învățare

Campusul Avenor din Greenfield a crescut organic, odată cu numărul elevilor noștri, iar dezvoltarea lui s-a făcut având întotdeauna în minte nevoile fiecărui segment de vârstă. Ne-am dorit să avem un campus modern, care să asigure cele mai bune condiții de învățare și de socializare, motiv pentru care am lucrat întotdeauna cu cei mai buni specialiști în domeniu.

Vă invităm să citiți mărturiile celor mai importanți colaboratori care ne-au fost alături în proiectarea și dotarea clădirii Green, construită de la zero și inaugurată în Septembrie 2022.

Anda Manu – Lead Architect și Fondator AMA DESIGN

“Ne-am bucurat să fim parteneri în acest proiect. Am învățat mai multe despre dezvoltarea unui spațiu educațional și cum să creezi o experiență extraordinară păstrând rigorile specific…

Vezi mai mult >

Alecsandru Vasiliu, Arhitect – Latitudine 53 by Manasc Isaac

”Noua clădire din campusul Avenor deschide campusul către Drumul Pădurea Neagră și devine interfața Avenor cu cartierul Greenfield. Noua construcție vine ca o continuare firească a campusulu…

Vezi mai mult >

Raluca Milin – Managing Partner Sensio

”Implicarea noastră în acest proiect inovator și dinamic – construcția clădirii Secondary – ne onorează, mai ales pentru că ne-a oferit ocazia de a prezenta în România produse adaptate unui…

Vezi mai mult >

Servicii oferite comunității noastre

Suntem în permanență atenți la nevoile comunității noastre și căutăm să oferim soluții care să îmbunătățească starea de bine a fiecărui avenorian.

Transport școlar

Avenor College oferă servicii de transport cu minibusuri proprii (Renault Traffic) sau cu minibusuri sau autocare închiriate în acest scop.

Oferim transport din următoarele zone: Pipera, Corbeanca, Șoseaua Nordului, București (cu puncte de preluare fixe: Piața Presei Libere și Piața Charles de Gaulle) și o rută specială pe durata restricțiilor de trafic prin pădure – de la și către KFC Băneasa.

Micul dejun în Avenor Cafeteria pentru elevi și părinți

Elevii noștri au posibilitatea să mănânce la școală micul dejun, contra cost. Părinții li se pot alătura copiilor, petrecând astfel timp de calitate împreună dimineața. Cafeteria rămâne deschisă până la 11.00 pentru părinți, oferindu-le astfel posibilitatea să lucreze de la distanță și să evite ora de vârf din trafic.

Unde ne găsești?

Campusul Avenor din Greenfield

Drumul Pădurea Pustnicu, Nr. 125 A,

București, 014042

Grădinița Avenor - zona Cașin

Str. Alexandru Constantinescu, Nr. 65,

București, 011472