În data de 14 februarie, ora 8:40, Avenor organizează evenimentul Open Day pentru familiile ce doresc să afle mai multe despre parcursul pe care îl oferim elevilor, de la 2 la 18 ani. 

Discover Avenor este un eveniment dedicat elevilor care vizează înscrierea în clasele 2 – 10 în anul școlar 2024 – 2025.

Noutate evenimentului constă în faptul că toți copiii înscriși la Open Day vor putea participa la o oră de curs alături de elevii și profesorii Avenor.

Înscrierile la Open Day se pot face AICI.

 

În data de 14 februarie, în intervalul orar 08:40 – 10.05, deschidem porțile campusului Avenor din Greenfield pentru a primi în vizită familiile care sunt interesate să afle cum arată învățarea la Avenor, cum îi ghidăm pe elevii noștri pentru a-și atinge potențialul în funcție de pasiunile lor și care este atmosfera din campus nostru.

Prin acest eveniment ne dorim să le oferim părinților preocupați de educație oportunitatea de a primi răspunsuri la întrebările pe care le au atunci când caută școala potrivită pentru copilul lor. În sesiuni  special concepute pentru întâlniri și discuții cu liderii noștri educaționali, cu elevi Avenor și cu părinți din comunitate, ne dorim să oferim o imagine cât mai clară a modului în care este gândit procesul de învățare, în centrul căruia se află elevul.

De asemenea, copiii participanți la Open Day vor avea ocazia să experimenteze statutul de elev Avenor. Ei vor fi invitați să participe la o oră de curs adecvată vârstei lor, având astfel ocazia să vadă în mod direct care este atmosfera de la clasă, care este relația dintre elevi și profesori și cum se întâmplă efectiv învățarea.

Atât părinții cât și copiii vor fi invitați să viziteze campusul nostru de la marginea Pădurii Băneasa,  în care s-au investit doar în ultimii 2 ani peste 4 milioane de euro. Este un spațiu special conceput pentru învățare, care cuprinde 5 clădiri, 50 de săli de clasă și laboratoare dedicate științelor, artelor, computer science, design, drama, o sală modernă de sport și două terenuri de sport descoperite.