Continuăm seria de articole săptămânale prin care vă invităm să descoperim împreună pasiunile și talentele membrilor comunității Avenor College. Inițiativa îi aparține Ioanei, elevă în clasa a 9-a la Liceul Avenor.

Alessia, clasa a 5-a alfa, ne-a dovedit că are mult șarm și lipici la public. Își dorește să devină o mare actrița și deja a început să lucreze la acest vis. 

I: Spune-ne câteva cuvinte despre tine. Cum te-ai prezenta?

A: Sunt Alessia și mă consider o persoană ambițioasă. Dacă îmi propun ceva, încerc să duc acel lucru pâna la capăt și să-l fac așa cum mi-am dorit.

I: Ai jucat recent în filmul „Octav” și ai avut rolul Anei. Cum a început această poveste pentru tine?

A: Este o poveste foarte amuzantă. Stăteam cu mama pe terasă, și ea a găsit o postare pe Facebook că se caută o fată de 10 ani, cu părul lung, pentru a juca într-un film. Mama mi-a zis câteva cuvinte despre această postare, dar eu nu prea am înțeles despre ce era vorba, așa că i-am spus că nu vreau să merg la casting. După un timp, am început să cunosc povestea și m-am străduit să fac tot posibilul să ajung să joc în film.

I: Care este cea mai recenta realizare a ta?

A: Cea mai recenta realizare a mea este că am câștigat un premiu cu filmul „Octav”, drept urmare m-am bucurat foarte mult.

I: Ce s-a schimbat în viața ta după premierea filmului?

A: Nu s-au schimbat aproape deloc lucrurile. Prietenii au rămas aceiași și oamenii din jurul meu nu și-au schimbat comportamentul fața de mine.

I: Anul acesta ai început clasa a cincea, un an important. Cum te ajută școala să-ți dezvolți această pasiune pentru actorie?

A: Și profesorii și colegii mă susțin și sunt alături de mine mereu. Îmi place mult că avem activități cum ar fii public speaking și dicție.

I: Am văzut că ai călătorit mult prin țară în urma lansării filmului „Octav”. Care oraș te-a impresionat cel mai mult?

A: Cred că cel mai mult mi-a plăcut Craiova. Am stat într-un hotel foarte frumos unde puteam să stăm pe acoperiș și să admirăm împrejurimile.

I: Care este cel mai bun sfat pe care ți l-a dat cineva?

A: Cel mai bun sfat l-am primit de la Marcel Iureș. Mi-a spus să dau tot ce pot în orice aș face. Nu contează că nu-mi iese exact cum mi-am dorit, cel mai mult contează că am căpătat experiențe noi.

I: Care sunt planurile tale de viitor?

A: În primul rând, să iau note bune la școală și în al doilea rând, să se lanseze foarte bine filmul și campania „Octav”

I: Mulțumesc pentru timpul acordat. Succes în continuare!