Victimele războiului din Ucraina au nevoie de ajutorul nostru imediat pentru a avea acces la bunuri de bază care să le ajute să trăiască de la o zi la alta.

 

Avenor College se alătură inițiativei Black Sea School Group, grupul școlilor COBIS din zona Mării Negre, de a susține și de a ajuta victimele războiului din Ucraina prin încurajarea donațiilor către Crucea Roșie Română

Misiunea Apelului pentru Ucraina inițiat de Crucea Roșie Română este de a colecta fonduri pentru refugiații ucraineni care ajung în România și care au nevoie de adăpost, de hrană, de produse de igienă personale și de cazarmament.

Vă rugăm să donați pentru a da o șansă în plus acestor victime, în special femei și copii vulnerabili, care fug de război și au nevoie de ajutorul nostru.

Donațiile se pot face AICI.

 

***

Council of British International Schools (COBIS) este o asociație globală a școlilor internaționale britanice cu standarde înalte. Școli COBIS există în peste 75 de țări din întreaga lume și toți membrii acestei organizații se angajează să respecte asigurarea calității și furnizarea unei educații în stil britanic.

 

Black Sea Schools Group este un grup de școli COBIS (Council of British International Schools) din țările din jurul Regiunii Mării Negre (Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, România, Turcia și Ucraina). Misiunea grupului este de a crește gradul de implicare al elevilor din regiune, de a sprijini dezvoltarea profesională a profesorilor și de a încuraja colaborarea dintre școli.