Cu o nouă echipă de coordonatori, cu un obiectiv ambițios și cu o desfășurare de forțe amplă, Avenor Christmas Charity Fair a fost evenimentul care, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, a adus împreună comunitatea Avenor pentru a se bucura și pentru a oferi în egală măsură.

Suntem mândri de cea de a 7-a ediție a Târgului de Crăciun și de echipa de liceeni organizatori care au reușit încă o dată să ne surprindă în mod plăcut prin profesionalism, implicare și grija pentru cei din jurul lor.

 

Avenor Christmas Charity Fair este modul în care, în fiecare an, ducem mai departe spiritul Crăciunului, al generozității și al bucuriei de a fi împreună. Ediția din acest an a avut loc pe 20 decembrie și a fost un eveniment care, după multă vreme, a adus împreună elevii, profesorii, părinții, alumnii dar și invitați din afara comunității Avenor.

Munca din spatele evenimentului

Întregul eveniment este 100% organizat și coordonat de elevi! Echipa de organizatori ai Târgului a fost formată anul acesta din 60 de liceeni inimoși, implicați, inovativi și cu o dorință autentică de a produce o schimbare în bine. 

Echipa organizatoare, sub coordonarea Clarei și Mariei, două eleve din clasa a 11-a, a muncit timp de aproape o lună pentru a planifica, executa, comunica și implementa acest proiect astfel încât Târgul de Crăciun să aibă loc așa cum deja ne-am obișnuit  – cu implicarea tuturor, cu atenție la detalii, cu surprize și voie-bună și nu în ultimul rând, în siguranță pentru toți participanții.

Echipa organizatoare a lansat  o invitație deschisă către întreaga comunitate astfel încât să aducă în campus cât mai mulți invitați alături de care să se bucure și în același timp să îi ajute pe cei mai puțin norocoși.

Primim, dar vrem să și dăruim. Dorim să îi ajutăm pe cei care nu au aceleași oportunități sau resurse ca noi sau nu au parte de dragostea și sprijinul de care au atâta nevoie.

Târgul nostru de Crăciun este un loc pentru a ne întâlni cu prietenii, pentru a ne distra și a mânca bunătăți, dar și pentru a face o diferență!” – Clara și Maria, coordonatoarele Avenor Christmas Charity Fair .

 

Cauza caritabilă a evenimentului

Cauza caritabilă pe care liceenii organizatori ai Târgului au ales să o susțină anul acesta a fost Asociația „Ajungem Mari– o organizație apreciată la nivel național pentru efortul continuu de a contribui la îmbunătățirea vieții și educației copiilor din orfelinate sau din medii defavorizate.

Suma de 40.000 de lei care provine din încasările și donațiile din cadrul Târgului va fi direcționată către Asociația Ajungem Mari.

Ziua Târgului

În ziua Târgului, liceenii și-au bucurat și încântat colegii mai mici cu vată de zahăr, clătite, popcorn, ciocolată caldă, hot-dog, poze cu Moș Crăciun, cabine foto, jocuri de îndemânare, sărituri și jocuri video. Fiecare elev din școală a făcut turul Târgului pentru a vedea ce surpriză așteaptă la standul următor. Fie că au participat alături de colegii de la școală, fie că au fost însoțiți de părinți sau de prieteni, toți elevii Avenor au simțit bucuria acestei zile.

Atmosfera a fost asigurată de cei mai buni colindători – corul profesorilor, elevii de la clubul Good Vibes și Sara’s Band

Felicitări elevilor organizatori și mulțumiri întregii comunități pentru că împreună menținem viu spiritul Crăciunului!