Flavours Catering este noul partener al Avenor College pentru alimentația elevilor. Începând cu anul școlar 2016-2017, Cafeteria Avenor College devine Stradale Avenor, un loc în care echipa Flavours va găti și va servi prânzul și snack pentru elevii noștri.

Ne-a preocupat în permanență alimentația elevilor, de-a lungul timpului am colaborat cu mai multe companii de catering în căutarea unei soluții cât mai bune. Feedback-ul pe care l-am primit constant de la elevi și de la părinți ne-a determinat să facem o schimbare importantă: să avem o bucătărie proprie, pentru a putea asigura prospețimea preparatelor și servirea lor la temperatură optimă.

Mâncarea va fi preparată din produse atent selecționate de la furnizori care sunt vizitați și verificați de echipa Flavours. Preparatele vor fi gătite după rețete create special pentru Stradale Avenor de Chef Foa, unul dintre creatorii Flavours. De asemenea, noua bucătărie va avea și personal dedicat: bucătar-șef, patiser, asistenți și manager de cafeteria asigurat tot de partenerii noștri.

„Suntem de fiecare data atenți să avem un echilibru perfect între gust și sănatate, de aceea putem să ne adaptăm meniurile în funcție de nevoile fiecărui copil”, explică managerul Stradale Avenor, Daniel Obretin. „Suntem pregătiți să oferim copiilor și adolescenților informații nutriționale și suntem deschiși la sugestii în ceea ce privește felurile lor preferate. Chef Foa va fi și el prezent în Cafeteria, când va fi posibil, pentru a le vorbi celor mici despre ce înseamna healthy eating și a-i învăța cum să se bucure de preparate gustoase și sănătoase, pregătite corect.”

Meniul zilnic pentru copii va ține cont de politica nutrițională Avenor și va include:

Masa de prânz

  • 2 feluri de supă (cu carne și vegetariană)
  • 3 feluri principale (cu carne albă, carne roșie și vegetarian) cu garnitură și salată

Și snack: o gustare (dulce sau sărată) și un fruct

Pentru a putea realiza toate aceste schimbări, a fost nevoie de o reorganizare a spațiului din Cafeteria. În plus, am creat și o zonă de coffee shop pentru părinți, unde vor putea fi servite gustări, cafea și ceai.

Investiția necesară pentru amenajarea și utilarea bucătăriei se ridică la peste 130.000 de euro, sumă acoperită în parteneriat de Flavours Catering și Fundația Avenor.

Flavours food&catering este un concept creat în anul 2002, care are la bază următoarele principii: dragostea pentru mâncare, autenticitatea rețetelor și respectarea standardelor înalte. Mai multe informații despre companie găsiți aici.

Suntem încrezători că parteneriatul cu Flavours Catering, o companie cu referințe excelente, care are un proiect similar la Școala Americană (AISB), va fi unul de succes.