Pentru al doilea an consecutiv, liceenii Avenor au obținut licența pentru a organiza TEDxYouth@Avenor College și suntem foarte mândri de ei. Felicitări!

Conferințele TED au ca obiectiv răspândirea „ideilor care merită promovate” prin intermediul liderilor din întreaga lume, care susțin discursuri ce uimesc audiențele și care adună ulterior milioane de vizualizări.

Conferința TEDxYouth@Avenor College va avea loc pe 18 noiembrie și, la fel ca anul trecut, la prima ediție TEDx Avenor, sperăm să ne bucurăm de sprijinul întregii comunități, atât fizic, printr-o prezență cât mai mare în sală, cât și organizatoric, prin orice tip de contribuție care să ne ajute să pregătim totul la standardul pe care ni-l dorim și care, de altfel, este impus de franciză.

Dorim pe această cale să le mulțumim tuturor celor care au fost în 2022 alături de noi, oferindu-ne sprijin – financiar, material, informații și sfaturi. Fiecare ajutor a contat și ne-a ajutat să organizăm conferința cu tema „Ctrl+Alt+Del. Reset & Start Over” în care invitații au vorbit despre depășirea obstacolelor prin perseverență. 

Prin tema de anul acesta – „On Top of the World. What’s next?” plănuim să explorăm provocările și dezvoltarea personală de după marele succes. Alături de colegii mei organizatori, lucrăm de zor la proiect și suntem foarte entuziasmați de această oportunitate.” spune Sandra, eleva în clasa 12 Omega, Licensee and main organiser

Biletele la eveniment sunt puse în vânzare și pot fi achiziționate de AICI iar primii vorbitori la eveniment sunt deja confirmați –   Virgil Stănescu și Adriana Istrate. 

După performanța în echipa națională de baschet, Virgil a fondat Go Scholarship – un program suport pentru tineri sportivi care îi ajută să exceleze. Renunțând la jobul ei corporate, Adriana a devenit singura femeie din România care a alergat pe toate cele șapte continente (câștigătoare Antarctic Marathon – 100 km). 

Întregul proiect TEDxYouth@Avenor College este organizat exclusiv de liceenii Avenor. 

Avem 8 departamente: Curation, Executive production, Event management, Communications and editorial, Design, Sponsorships, Website management și Legal, ceea ce înseamnă o echipă de 30 elevi și 20 de voluntari. 

Ne bazăm pe experiența obținută din organizarea ediției de anul trecut și în continuare învățăm împreună din tot ceea ce ni se întâmplă deoarece suntem foarte hotărâți să ne atingem obiectivul de a organiza un eveniment auto finanțat cu un line-up de 8 speakeri.” – spune Sofia, elevă în clasa 12 Alfa, Co-organiser

TEDxYouth@AvenorCollege este un eveniment public iar detalii despre echipa organizatoare, eveniment și vorbitori se regăsesc pe:

Website-ul TED      Instagram        Facebook