Trei eleve de la clasa a 10 – a – Brianna, Iarina și Andrada – sunt inițiatoarele unui proiect gestionat în întregime de ele, prin care invită elevii Avenor să se transforme în spiridușii lui Moș Crăciun pentru a oferi cadouri copiilor care au mai puține șanse de a se bucura de sărbători așa cum merită. În mesajul de mai jos al celor trei organizatoare se regăsesc toate detaliile care vă pot transforma, dacă doriți, în adevărați spiriduși. 

 

Proiectul ‘Santa’s Little Helpers’ a început anul trecut pe când discutam despre experiențele noastre ca voluntari la Salvați Copiii. De multe ori nu realizăm cât de privilegiați suntem, mai ales cu ocazia Crăciunului când ne trezim de dimineață cu cadourile aranjate sub brad. Așa ne-a venit ideea proiectului, din dorința noastră de a aduce celor mai puțin norocoși dintre copii o bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

 

Fiindcă anul trecut am reușit să adunăm 90 de cadouri pentru cei mici, anul acesta ne propunem să strângem 140. Obiectivul este mare, așa ca avem nevoie de cât mai mulți spiriduși ai Moșului care doresc să ne ajute. 

CUM PARTICIPI LA “SANTA’S LITTLE HELPERS” 

❄️Intră AICI și vei găsi lista cu toți copii care au nevoie de ajutorul nostru. Alege cui vrei să îi faci un cadou și scrie-ti  numele complet, adresa de email, numărul de telefon și clasa în dreptul copilul ales de către tine. 

❄️Urmează sugestiile de cadou din dreptul copilului ales (menționate chiar de el ca dorințe) și încearcă sa le incluzi în pachetul făcut de tine. Dacă nu este specificată nici o mărime, atunci copilul nu își dorește obiecte vestimentare. 

❄️Ambalează pachetul într-o cutie de carton SIGILATĂ! Nu uita să-l decorezi într-un ambalaj potrivit Sărbătorilor. 

❄️Pune eticheta cu numele copilului, vârsta și centrul educațional pentru care ai pregătit cadoul.  Asigură-te că acest cadou vine din PARTEA MOȘULUI și nu a ta, în așa fel încât să nu distrugem magia Crăciunului pentru cei mici. 

Fiindcă ne dorim ca fiecare copil să se bucure de cadouri similare, ne-am bucura tare mult ca fiecare să valoreze în jur de 250 – 500 lei.

Câte cadouri poți face? Mosul nu are limite, astfel că, dacă dorești sa preiei mai mulți copii, suntem mai mult decât bucuroși! :))

🛎️DEADLINE 12 Decembrie – Office, Secondary building.